10 Lichamelijke veranderingen tijdens de zwangerschap die jij niet wist 🤩 + 😱

✅ Ontdek dingen die zelfs je vriendinnen je niet vertellen

✅ Begrijp je zwangere lijf beter! 

✅ Met tips die iedere zwangere vrouw zou moeten krijgen...

50%
Vul hieronder je gegevens in!
Je krijgt direct toegang.
Gratis Download

Hi, ik ben Merel

 

Afgestudeerd als fysiotherapeut en na een aantal jaar praktijkervaring ontdekte ik mijn grote passie: bekken- en bekkenbodemgerelateerde klachten. Ik heb de opleiding bekkenfysiotherapie aan de SOMT in Amersfoort in 2013 afgerond en doe nog steeds vele opleidingen (waaronder de opleiding echografie), trainingen en workshops.

 

Dagelijks zie ik de lichamelijke veranderingen die vrouwen ondergaan en de gevolgen van een zwangerschap en bevalling (op latere leeftijd). Maar er heest nog een groot taboe op veel klachten! 

 

   "Na de bevalling weer fit en sterk worden, zodat jij jezelf letterlijk weer          zo vrij voelt om te doen wat jij wilt en niet worden belemmerd door                           lichamelijke ongemakken. Dat gun ik iedere moeder!"


Tijdens mijn loopbaan heb ik behoorlijk wat vrouwen geholpen tijdens en na de zwangerschap. Daardoor ik weet hoe complex herstel na een bevalling of keizersnede kan zijn.

Het is onwijs leuk om jonge moeders weer veilig naar hun doel te begeleiden zodat ze weer lekker kunnen hardlopen, bootcampen of gewoon weer lekker in hun vel zitten!  🙌🏻


null

Klaar om meer te weten over de lichamelijke veranderingen tijdens je zwangerschap? 

50%
Vul hieronder je gegevens in!
Je krijgt direct toegang.
Gratis Download