Merel op Madeira – Blog #1 😝
04 mei 2023 
in Overig

Merel op Madeira – Blog #1 😝

Ik die blogs ga schrijven over mezelf... Uhu..! 😝

Hier vind je nuttige informatie voor jou, voor tijdens je zwangerschap of herstel!

Maar als je met 1 van de herstelprogramma’s aan de slag gaat, is het misschien best leuk om iets meer te weten over diegene die tegen je aan het praten is in de video’s! 🙋🏻‍♀️

 Dus, tóch een keer een wat persoonlijkere blog, met veel mooie plaatjes!

Madeira, hoezo?

Nou… Tijdens een vakantie-autorit naar Kroatië, mijn toenmalige vriend lag te slapen op de passagiersstoel naast me en GoogleMaps vroeg of ik een route wilde die 25 minuten korter was in verband met file bij Düsseldorf. Uiteraard wilde ik dat, ik klikte de nieuwe route aan. Ik had net muziek van Ocie Elliot ontdekt en zo reden terwijl de zon opkwam over de glooiende Sauerlandroute. Kei mooi. En lekker in die vibe zag ik een beeld: een rood huisje met een soort begroeide overkapping ervoor en allemaal groen eromheen; een overvloed aan bananenplanten en bloemen. En ik wist, dat is Madeira!


Veel veranderingen

Ondertussen ziet m’n leven er iets anders uit dan bijna een jaar geleden. Ik heb mijn relatie verbroken en ben ondertussen verhuisd. Ontzettend verdrietige tijd, maar om zonder dat gevoel te bypassen… Het biedt ook mogelijkheden...

Eigenlijk heb ik in mijn leven altijd vooral redelijk verstandige en rationele beslissingen genomen. Maar nu, dat beeld – er was een zaadje geplant! En ik wist, ik ga!

Ik ging al een paar jaar even alleen op vakantie, dan ging ik wandelen op Ibiza.
Én ik ging 1 keer per jaar in de buurt met de caravan op de camping in de Montferlandse bossen staan. Ik hou er zo van in de natuur te zijn! Alleen op vakantie gaan vond ik dus altijd al lekker, maar dat was altijd maar kort. Nu wist ik, ik wil er langer tussenuit; 15 weken (!)! 😃

Ik heb er dus eigenlijk niet echt over na-gedacht. En eerlijk, pas zo’n 2 weken voor vertrek begonnen de zenuwen iets!

Let's gooo 

Ik had alles geregeld; geregeld dat ik op de praktijk zo'n lange tijd verlof kon nemen, op 3 locaties op het eiland een huisje geboekt, een auto heb ik ergens lokaal gehuurd, tickets geboekt. Dus koffer inpakken en gaan!

En ik moet zeggen het was prima vertrekweer in Nederland! Wát een lange grauwe winter was dít zeg!

Nog net even voor vertrek bang gemaakt door m'n broertje dat Madeira 1 van de gevaarlijkste vliegvelden ter de wereld heeft. Tof.

De landingsbaan steunt zelfs op pilaren!

Maar deze piloot wist er raad mee!
Ook weer m'n broertje die de live landing van het vliegtuig even in de gaten hield... 🤣Toen ik op het eiland aankwam kreeg ik een appje van de jongen die me kwam ophalen op het vliegveld voor de huurauto.

 

Een 'convertible'. Wist ik veel wat dat was. Ik zou volgens de foto's die ik had gezien een rode Alfa krijgen. Maar ff! Een convertible is een cabrio! HAHA! Dus ik cross nu het eiland over met het kapje open als ik dat wil! Niet om gevraag, maar zo tof haha!  

En hoe het tot nu toe is?

Heerlijk! Dat weer hier; het is 22-24 graden, vaak zonnig en een heel fijn koelig windje vanaf de oceaan.


Ik heb al zulke mooie wandelingen gemaakt, ik blijf écht van verbazing in verbazing vallen. 


Wandelen – mooie uitzichten – maar ook een lekker plekje om te zitten. Héérlijk! 

Allemaal brem! Niet normaal toch 😍

Een fijne plek om de ruimte te hebben en weer helemaal tot mezelf te komen.  

Het zal vast niet alleen maar rozengeur en manenschijn zijn, maar dat heb ik de afgelopen tijd geleerd, dat is oké en kan ik aan!


Dóór met Bevallen&Door!

Ook voor Bevallen&Door ben ik aan de slag hier. Want dat voelt niet als werk!
Ik ga o.a. aan de slag met meer zichtbaarheid, dus volg me op Instagram als je dat nog niet deed (ook voor wat mooie Madeira plaatjes en avonturen).

Maar ook ga ik verder met verbetering van de ledenomgeving en er zullen meer blogs zullen online komen.

Want écht, ik ga ervoor om jullie na de bevalling een goede start te kunnen geven met het gratis 6-weeks programma; een degelijk online programma waar je kennis opdoet over belangrijke zaken voor je herstel na de bevalling en een video-training op gebied van ademhaling, buikspieren en bekkenbodem! Allemaal in de ledenomgeving, ook beschikbaar in een app!

En wellicht daarna door met de complete hersteltraining of Het Bekkenbodem Herstelprogramma! 💜

Oke! Dit was h’m! De volgende blogs zullen weer over JOU gaan. Maar wie weet, als ik nog wat leuks meemaak hier, toch nog een update...? ☺️


Misschien vind je een deze blogs wel interessant om te lezen:
Buikspieroefeningen na de bevalling: wanneer mag dit weer?
Loop jíj́ risico op (het krijgen van) bekkenbodemproblemen?